Op zaterdagavond 5 januari 2019 vindt voor de 33e keer het Noordwijks Nieuwjaarsconcert plaats.
De editie van 2019 is extra feestelijk om de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout te vieren. Publiek uit de vier woonkernen Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk komt bij elkaar om te genieten van een concert door solisten, koren, orkesten en ballet, allen afkomstig uit de nieuwe gemeente Noordwijk.
Aan dit concert werken mee het A-orkest van Harmoniekapel Crescendo, het harmonieorkest van St. Jeanne d’ Arc , de solisten Ruby van Urk en Niels Bouwmeester, de Operettevereniging Mozaïek, het ballet van de Noordwijkse Balletschool en de koren Bloom en Just for Fun. De presentatie is in handen van Leslie van Kruistum en Siem Nulkes. Het concert wordt gehouden in het Atrium van het NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout. De aanvang is 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.
Voorafgaand aan het Noordwijks Nieuwjaarsconcert houdt de gemeente Noordwijk haar nieuwjaarsreceptie van 17:00 uur tot 19:30 uur in de Rotonde Zaal van het NH Conference Centre Leeuwenhorst.

Na het concert is er de mogelijkheid om het nieuwe jaar in te luiden. Dit onder het genot van een drankje en de muziek van het Noordwijkse trio Tea for Three. Een mooie kans om nagenietend van het concert met de solisten, het ballet, de koren en de leden van de orkesten te toosten op het jaar 2019! Het concert wordt aangeboden door de gemeente Noordwijk.Met dank aan de gemeente Noordwijk en het NH Conference Centre Leeuwenhorst