Naar de website Niels Bouwmeester is 21 jaar oud en geboren in Noordwijkerhout. Hij heeft veel optredens in Noordwijk verzorgd met o.a het Kleijnkoor en Kunstklank en studeert momenteel ‘Muziektheater’ aan het conservatorium in Tilburg. Niels volgt daar zangles bij Edward Hoepelman en acteerles bij Marc Krone. Voor meer informatie en evt. boekingen graag mailen naar nielsbouwm@outlook.com  Naar de website Ruby van Urk is een veelgevraagd stijlvol feest-artiest in binnenen buitenland. Mogelijk heeft u haar al eens live zien optreden. Bijvoorbeeld in de Ziggo Dome bij Heel Holland zingt Hazes, op sportevenementen als huldigingen van Ajax, ADO Den Haag, Willem II, of tijdens shows van Nederland Muziekland, Toppers van Oranje, de 80’s Flashback Theater Tour of FM Events. In het buitenland weet ze ook party-time te scheppen in diverse cafés aan de Spaanse en Portugese kust en in de skigebieden van Duitsland en Oostenrijk. Thuis geeft ze jaarlijks extra glans aan de Gay Pride Canal Parade, het Jordaanfestival en de Nijmeegse Vierdaagse.

“Van kind af aan wilde ik altijd al zingen!”

Dat liefde voor muziek en de durf om te dromen een mens ver kunnen brengen, wordt voor Ruby op al jonge leeftijd waarheid als ze spontaan de bühne van Gerard Jolings Karaokeshow beklimt en overtuigend wint. Ruby zingt vanuit haar hart, wat niet onopgemerkt blijft. Het Nederlandse publiek is onder de indruk van haar zangkwaliteiten en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze toont zich een muzikale kameleon door het brengen van een breed repertoire bestaande uit popmuziek, soul, dance, musicalnummers en Hollandse hits.

Ruby’s muzikale inspiratie reikt verder dan de bühne. Vanaf het begin van haar loopbaan brengt ze singles uit. Haar nieuwste plaat ‘Samen een’ scoort goed in de Nederlandse hitlijsten. Voor volgend jaar staat een solotheatershow deel 2 op het programma. Bezoek ook www.rubyvanurk.nl